De allerbeste types haarextensies

De allerbeste types haarextensies

Lang haar is tgeen fantasie meer. Het is een doel dat u kunt bereiken met zowel thuiskuren of haarextensies door een professional. Er zijn verschillende opties voor u beschikbaar. Vind er één die voor jou optimaal is.

Hairextensions laten zetten is niet-invasief en pijnloos. De behandeling bestaat uit het bevestigen van nep lokken aan het eigen haar. Het doel is om de lengte en het volume van de extensions te vergroten, zodat ze passen bij het natuurlijke haar.

Hoe ziet de hairextension behandeling eruit?

Dat hangt af van het type hairextension dat u gebruikt. De stappen kunnen veranderen, maar het eindresultaat is altijd hetzelfde: een volumevol en mooi kapsel.

Welke methode moet u gebruiken? De één is op zoek naar behandelingen die niet opdringerig zijn. Anderen kiezen voor hairextensions die hun haar niet beschadigen. Omdat we allemaal verschillende resultaten willen, is er geen standaard hairextension proces. Vraag raad bij een hairstylist als u niet zeker bent welke methode u het beste kunt kiezen; deskundige hulp zal de beslissing veel makkelijker maken.

Fun Fact: Een hairextension kan tot 24 centimeter lang zijn.

Fans van een natuurlijke aanpak daarentegen moedigen mensen aan om alternatieven te gebruiken die geen kunstmatig haar vereisen. Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar waarmee je lang en dik haar kunt krijgen zonder naar de kapper te hoeven gaan.

EXTENSION METHODES VOOR HAAR

Er zijn talrijke extensions verkrijgbaar bij de kapper. Omdat sommige redelijk hetzelfde zijn, zullen we het simpel houden door te focussen op de meest populaire.

1. Keratine Hair Extensions

Een van de meest gebruikte methodes is het gebruik van keratine lokken om het haar langer te maken. Een thermische haarverlenging is een andere naam hiervoor. Kunstmatige strengen worden in dit proces met keratine verbonden, wat een uitstekend alternatief blijkt te zijn. Keratine is immers een natuurlijk element van het haar. Er zijn twee manieren om deze methode in de praktijk te brengen:

  • met een speciaal verwarmd apparaat met een temperatuur van ongeveer 170 graden
  • met een keratine lijmpistool op maximaal 70 graden

Wat is de gemiddelde houdbaarheid van keratine hair extensions? De duurzaamheid van deze behandeling is een groot pluspunt (ongeveer 3-4 maanden). Maar omdat de keratine-extensions met de groei van uw natuurlijke haar meegaan, zult u extra behandelingen nodig hebben.

2. Hairtalk Extensions

Omdat siliconen strips zo eenvoudig te gebruiken zijn, is deze behandeling snel en pijnloos. Kunstmatige haar strips worden tijdens de behandeling gelijkmatig bevestigd aan aparte lokken van je natuurlijke haar. De strips zijn praktisch onmerkbaar en onzichtbaar omdat ze zo dicht op de huid zitten. Hairtalk is een goede keuze voor fijn haar dat een snelle volumeboost nodig heeft omdat de siliconen strips niet zo zwaar zijn. De tapes worden aan de boven- en onderkant van elk stuk haar aangebracht. De extensions kunnen een paar weken tot negen maanden meegaan, maar om de 8 tot 12 weken moet u ze bijwerken. Hairtalk extensions zijn vaak handig als u uw haar graag vastzet, maar het hangt allemaal af van uw eigen smaak.

3. Sew-in Hair Extensions

Voor de hairtalk aanpak is er een ook een variatie. In plaats van lijm te gebruiken om extensions vast te zetten, laat je ze erin naaien. Een kapper vlecht los haar in een waterval vlecht en naait strips onder elke vlecht. Er is geen warmte of lijm nodig. Het grote nadeel van ingenaaide extensions is dat ze niet lang meegaan. Om dingen nog moeilijker te maken is het wassen lastiger, omdat het moeilijk is om de vuil en opbouw van producten die zich tussen de vlechten nestelen uit te spoelen.

4. Japanse vlecht hair extensions

Voor de Japanse aanpak wordt ook een vlecht gebruikt. Haarvolume wordt gecreëerd door haarextensies te vervlechten met natuurlijk haar. Bij de haaraanzet worden synthetische strengen in het haar gevlochten en vastgehouden met een zeer dun, doorzichtig elastiekje. Helaas moeten de vlechten erg strak zijn. Om te voorkomen dat de haarbollen verzwakken, mogen Japanse hairextensions niet langer dan twee maanden worden gebruikt.

5. Ultrasonic Hair Extensions

Deze methode wordt aanbevolen voor mensen die hun haar gezond willen houden. De extensions worden bevestigd door middel van koude fusie. Het combineert natuurlijk haar met synthetische lokken met behulp van een techniek die geschikte golven en keratine getipte inslagen creëert. Ultrasonic extensions kunnen tot wel zes maanden blijven zitten! Deze extensies zijn niet te zien en gaan lang mee. Het is een geluk bij een ongeluk, want je kunt ze lang dragen, maar als je ze verwijdert, kun je je haar beschadigen.

6. Laser Hairextensions

Infralight hair extensions zijn ook bekend als hairdreams. Het is een van de duurdere en langdurigere behandelingen. Het werkt voor fijn haar omdat het gebruik van de laser om kunsthaar te bevestigen resulteert in onmerkbare extensies die licht en elastisch zijn en 4-6 maanden blijven zitten. Het grootste voordeel is dat extensies op dezelfde manier werken als echt haar bij het borstelen, stylen, en wassen, waardoor het moeilijk is om onderscheid te maken. Jammer genoeg, zijn de extensions van het laserhaar uiterst duur.

7. Tube Hair Extensions

Ze zijn iets populairder dan sew-in extensions. Kleine buisjes worden gebruikt om kleine clusters kunsthaar te verbinden met natuurlijke strengen van een vergelijkbare grootte in dit geval. Er zijn twee opties:

  • krimpbuizen of shrinkies hair extensions (ongeveer anderhalve maand houdbaar)
  • copper tube hair extensions (gaan ongeveer drie maanden mee)

8. Micro-Ring Hair Extensions

Het gebruik van micro-rings om nep lokken te bevestigen vereist geen warmte, dus er is geen risico op beschadiging van het haar. Kleine ringen (aluminium, koper, of brons) worden gebruikt om kleine delen kunsthaar te bevestigen; de grootte van de ringen moet passen bij het type en de structuur van het haar. De met siliconen verrijkte extensions zijn groter, maar ze hechten zich beter aan het haar en zijn veiliger. Jammer genoeg zijn er maar weinig kapperszaken die deze service doen omdat het een hoog niveau van vakmanschap vereist van de de kapper. Micro-ring hair extensions kunnen 3-4 maanden gedragen worden. De ringen kunnen in het begin zichtbaar en oncomfortabel zijn.

9. Easy Loop Hair Extensions

De methode is hetzelfde als die bij het aanbrengen van micro-ring extensions, maar de eenvoudige loops zijn hygiënischer en veiligerZe gaan ook ongeveer 3-4 maanden mee. De makkelijke loop methode kost weinig tijd en moeite.

10. Injection Hair Extension

Een nieuwe ingreep die vaak wordt aanbevolen als behandeling tegen kaalheid en dunner wordend haar. Het is een niet-invasieve, niet-chirurgische procedure waarbij haar wordt aangebracht op een huidachtige basis (bevestigd aan de hoofdhuid met een speciaal product). Het grootste pluspunt van de methode is het natuurlijk lijkende effect; er wordt meestal gebruik gemaakt van natuurlijke haarextensies, die onmerkbaar zijn en geen problemen veroorzaken bij het stylen dankzij het gebruik van deze techniek. De basis strips hoeven maar één keer per jaar te worden vernieuwd! Helaas is de prijs aanzienlijk, en u kunt deze procedure niet gebruiken als u psoriasis, roos of andere huidaandoeningen heeft.

11. Net Hair Extensions

Dit is een iets minder dure optie, maar het is nog steeds redelijk prijzig.Het maakt ook gebruik van natuurlijke lokken die passen bij de haarkleur, -structuur en -lengte. De extensies worden bevestigd aan een net, dat vervolgens aan het eigen haar wordt vastgeklipt. Het resultaat ziet er natuurlijk uit, en de extensies zijn comfortabel om te dragen. De behandeling wordt niet aanbevolen voor mensen die kalend zijn of alleen volume aan hun kapsel willen toevoegen.

12. Clip-on/off Hair Extensions

Tot slot, de meest populaire haarverlenging, clip on/off, wordt gebruikt voor speciale evenementen. Hoewel het de goedkoopste optie is, is het ook de minst comfortabele. Clips worden gebruikt om kunstmatige haren aan natuurlijk haar vast te maken. U kunt het zelf doen omdat zulke extensions gemaakt zijn om veelzijdig te zijn. Helaas zijn de resultaten van korte duur.Het eindresultaat is ook nog eens onnatuurlijk. De strips kunnen zichtbaar zijn (vooral als je haar is opgestoken), dus je moet ze verwijderen voordat je naar bed gaat. Het is een eenvoudige oplossing die slechts één dag duurt.

Hoe lang gaan hairextensions mee?

De duur van het dragen van extensions wordt bepaald door de methode die je kiest. U kunt kiezen tussen eenmalig te gebruiken extensions en extensions die zes maanden of langer meegaan.

Is het mogelijk voor mensen om te zien dat je hairextensions gebruikt?

Dat hangt ook af van de methode. De meest opvallende extensions zijn clip-on/off, sew-in, of hairtalk, vooral als ze opgebonden zitten. De meest natuurlijk ogende extensions zijn injectie, laser, net, of ultrasonic. Hoe moeilijker het is om het verschil te zien tussen extensions en echt haar, hoe hoger de prijs.

Zijn hairextensions schadelijk voor de gezondheid?

Op haarblogs is dit een vaak gestelde vraag. We willen dat het zo pijnloos en niet-invasief mogelijk is. In de meeste gevallen is dit waar. Niemand kan echter voorspellen hoe je haar eruit zal zien na een paar maanden van routinematig aangebrachte hairextensions. Is het waar dat hairextensions het natuurlijke haar beschadigen? Helaas, is de realiteit teleurstellend. Hairextensions verzwakken in veel gevallen het haar en versnellen haaruitval. Vooral dun en breekbaar haar heeft hier een hekel aan. Kunstmatige strengen voegen gewicht toe aan natuurlijk haar en kunnen de haarbollen verzwakken.

Wat zijn de prijzen van hairextensions?

Bij beroemdheden is het een zeer populaire behandeling. Het is niet goedkoop. Het is veilig om te zeggen dat niet iedereen het zich kan veroorloven. Toch variëren de kosten, afhankelijk van welke behandeling je kiest. Bovendien hanteren verschillende kappers verschillende prijzen.

Hairextensions bij de kapper zijn erg duur. Denk er eens over na hoe u thuis volume en lengte aan uw haar kunt geven. Omdat u alleen geld uitgeeft aan een noodzakelijk haarproduct, kunt u het zelf doen voor minder geld.

HOE MAAK JE THUIS JE HAAR LANGER

Natuurlijke haargroeimiddelen zijn een uitstekende vervanger voor dure hairextensions. Als de gedachte om te betalen voor haarextensies je nerveus maakt, kun je je richten tot bewezen haaroliën.Het zal niet alleen het haar mooier maken als u de juiste olie kiest die aan de eisen voldoet. Het bevordert de haargroei, voorkomt kaalheid, en stimuleert babyhaar.

Het gebruik van haar- en hoofdhuidolie om de haargroei te bevorderen is niet nieuw. Veel dames maken gebruik van de voordelen van de natuur. Houd er echter rekening mee dat sommige oliën niet geschikt zijn voor haargroei. Je hebt natuurlijke oliën nodig (geen essentiële oliën) die op de hoofdhuid kunnen worden aangebracht en de groei stimuleren terwijl ze ook de bollen versterken.

Tot de meest populaire behoren castorolie, klisolie, en dennenolie.

Het is ook belangrijk om de juiste manier te kiezen om een haarolie aan te brengen. Een olie op de hoofdhuid aanbrengen en een paar minuten wrijven is de beste at-home haargroeitechniek. Omdat vochtigheid en warmte de opname van voedingsstoffen bevorderen en de voordelen van de behandeling vergroten, kunt u een hot oil hair treatment proberen.

 

 

Voel je vrij om je mening over het artikel met ons te delen.


Opmerkingen: #0


Voeg je opmerking toe. Het zal worden gepubliceerd zodra de moderator het heeft goedgekeurd.
Privacybeleid

Onze website maakt gebruik van cookies, net als cookies van derden om externe tools te kunnen gebruiken. Als de gebruiker hier geen toestemming voor geeft, dan worden alleen de essentiële cookies gebruikt. U kunt de instellingen op elk gewenst moment wijzigen in de browser. Geeft u toestemming om alle cookies te gebruiken?

Privacybeleid