Vlechten - 15 mooiste gevlochten kapsels

Vlechten - 15 mooiste gevlochten kapsels

Gevlochten haar is mooi en vrouwelijk, en afhankelijk van het type vlecht dat we kiezen, kan het elegantie of nonchalantie toevoegen. Het kapsel zelf is echter net zo belangrijk als het type. Hier zijn enkele van de meest verbluffende gevlochten kapsels op de markt!

De vlecht is eigenlijk een kapsel. Het is lieflijk en geeft een frisse, vrouwelijke vibe af, die meestal aangename vakantieherinneringen oproept. Het is een klassieker waarmee je elke look kunt creëren die je maar wilt, afhankelijk van het type vlecht dat je gebruikt. Het kan lichtjes op je nek vallen, maar dit is slechts een van de vele opties. Neem een kijkje naar de meest verbluffende gevlochten kapsels.

Is het waar dat vlechten een comeback maken?

Dit gemakkelijke kapsel wordt steeds populairder bij vrouwen die zich op hun gemak willen voelen. Gevlochten kapsels zijn hier ideaal voor omdat ze een breed scala aan opties bieden en gedragen kunnen worden voor elke gebeurtenis of look.

Het is tijd om een paar gevlochten opsteekkapsels te proberen, gebaseerd op de laatste trends bij modeontwerpers, Hollywoodsterren en beroemdheden. Vlechten is een waardevol talent, vooral als je modieus voor de dag wilt komen.

Welk gevlochten kapsel is het beste?

In het algemeen passen alle vlechten zowel bij formele als casual kleding. De vissenstaartvlecht is zeer vrouwelijk, terwijl de touwvlecht de aandacht vestigt op de gelaatstrekken en je vrouwelijker doet lijken. Voor een zomerfestival is de ene vlechtstijl aan te bevelen, een andere voor een bruiloft, en weer een andere voor een romantisch afspraakje in een restaurant. Niettemin verdient elk van hen de titel van "beste". Als je niet zeker weet welke vlecht je moet kiezen, ga dan voor de meest comfortabele optie. Een goed gevlochten kapsel is er een dat ons een goed gevoel geeft.

15 gevlochten opsteekkapsels om te proberen

Eén ding is zeker: elke vlecht kan op verschillende manieren gedragen worden. Bekijk hier de meest intrigerende gevlochten kapsels die je moet proberen. Met een beetje werk en creativiteit, zul je in staat zijn om je haar het hele jaar in een vlecht te houden!

1. Een zijvlecht

Wat is de eenvoudigste aanpak om het uiterlijk van je vlecht te verbeteren? Verplaats het naar één kant in plaats van het aan de achterkant van het hoofd te vlechten. Vlecht het naar de zijkant gekamde haar in een Engelse, Franse of Hollandse vlecht. Op deze manier zal je kapsel elke keer dat je het draagt uniek zijn. Helaas is deze updo alleen geschikt voor lang haar.

2. Boxer vlechten

Boxer vlecht is het meest populaire kapsel van de afgelopen seizoenen. De naam is afkomstig van het feit dat het in de eerste plaats werd gekozen door atleten. Deze vlecht debuteerde eerst op de catwalks en daarna op straat. Veel vrouwen dragen vandaag de dag boxer vlechten op een dagelijkse basis of voor speciale evenementen omdat ze buitengewoon comfortabel en elegant zijn, vooral wanneer ze worden opgesierd met haarsieraden.

Wat is de beste manier om boxer braids te maken? Het haar moet in tweeën worden verdeeld, met de scheiding in het midden van het hoofd. Dan, van de bovenkant van het hoofd naar de uiteinden, vlecht elk segment strak. Het kan een traditionele Franse vlecht zijn of een Nederlandse versie.

3. Kroon vlecht

Als we teruggaan in de tijd, heeft de voormalige Oekraïense premier Yulia Tymoshenko dit kapsel populair gemaakt. Zij is echter niet de enige die dol is op kroonvlecht.Het is een klassiek en geraffineerd kapsel dat ernst en volwassenheid uitstraalt.

Jammer genoeg is dit een moeilijk te bereiken kapsel. Bovendien kan de kroonvlecht worden samengesteld uit een lange vlecht die over de bovenkant van het hoofd wordt gelegd in het geval van lang haar, of het haar kan rond het hoofd worden geplooid in het geval van kort haar.

4. Gevlochten ruimte knotjes

Een van de meest iconische filmkapsels is twee vlechten die rond de oren worden gewikkeld; dergelijke knotjes zijn een handtekeningkenmerk van prinses Leia uit Star Wars. De knotjes bestaan uit twee gevlochten vlechten die zijn gewikkeld en samengevoegd. Helaas, dit is weer een andere updo die er het beste uitziet met lang haar.

5. Frans-up hoog knotje

Meisjes waren een paar seizoenen geleden gek op hoge, losse knotten met een franse vlecht achter op het hoofd. Omdat beide kapsels een nieuwe, frisse en unieke look kregen, heeft deze combinatie de harten van vrouwen veroverd.

Draai je hoofd ondersteboven en kam je haar zorgvuldig om deze updo te bereiken. Vlecht vervolgens, beginnend bovenaan je hoofd, een Franse vlecht naar beneden. Breng al je haar samen in een hoge knot nadat je vlecht klaar is. Het eindresultaat is werkelijk verbluffend!

Wat meer is, wanneer we kort haar aan de achterkant hebben, is dit een geweldige aanpak om een hoge knot te creëren omdat onze kortere lokken in de nek worden verzameld in een strakke vlecht.

6. Gevlochten dubbele knotjes

Een updo met twee gevlochten knotjes is een andere variant op een French-up hoge knot. Dit festival kapsel is ideaal. Het is vergelijkbaar met de French-up hoge knot, behalve dat het haar moet worden gescheiden in twee porties met een scheiding in het midden. Daarna vlecht u twee Franse vlechten en twee hoge losse knotten.

7. Gevlochten knotje/ knotje versierd met een vlecht

Eén lok laten staan, die vlechten en rond de knot vastspelden is een eenvoudige methode om een gewone knot aantrekkelijker te maken.

Je zou ook een gevlochten knot als optie kunnen maken. Het enige wat je hoeft te doen is je haar op een willekeurige hoogte te vlechten (net boven de nek of vanuit een paardenstaart) en het strak bij de huid te wikkelen zodat er een effectieve knot ontstaat. Dit kapsel kan omhoog of omlaag worden gekleed door een paar strengen uit de knot te verwijderen.

8. Gevlochten roos

Dit is een uniek kapsel met een vlecht die eruitziet als een roos. Wat heb je nodig om het af te maken? Lang en dik haar, evenals veel tijd, vaardigheid en geduld zijn allemaal vereist. Het is goed om een extra paar handen te hebben om je te helpen met dit kapsel want het is best moeilijk.

Deze updo is eigenlijk een knotje gemaakt van speciaal gevormde vlechten in de vorm van een roos. Begin aan de binnenkant met een dunne vlecht die wordt omwikkeld en vastgemaakt precies op de plaats waar het middelpunt van de bloem moet komen. De volgende vlechten moeten groter en breder zijn om de bloemblaadjes van de roos na te bootsen. Hoewel dit een veeleisende taak is, is het eindresultaat zeker de moeite waard.

9. Gevlochten haarband

Je kunt een gevlochten haarband proberen als je gefrustreerd raakt wanneer je haar over je gezicht valt (dit is vooral vervelend in de zomer). Het is voldoende om het deel in een strakke Franse vlecht van het ene oor naar het andere te vlechten.Op deze manier kun je met je haar een natuurlijke, praktische en mooi ogende haarband creëren.

10. Gevlochten pony

Dit is een uitstekende optie als je gewoon voor een korte tijd van je pony af wilt. Je kunt je haar vlechten met je pony. Je kunt de punt van de vlecht bedekken onder los haar voor een meer dramatische uitstraling.

11. Scheidingsvlecht

Als het gaat om haarvlechten, is dit een relatief nieuw concept. Deze vlecht past bij elk kapsel, of het nu losse krullen of steil haar is. Het voegt een vleugje etniciteit toe aan je haar. Hoe doe je het? Maak twee scheidingen in het haar, laat een groot stuk in het midden. Vlecht het haar dan in het midden en zet het vast met een band. Laat de vlecht opgaan in de rest van het haar voor een meer natuurlijke look.

12. Bind de vlecht in een paardenstaart.

Een vlecht afgewerkt in een paardenstaart is een andere eenvoudige haarstijl met een vlecht (hoewel een heel mooie!). Het is eenvoudig om thuis te doen. Het enige wat je hoeft te doen is je haar van boven naar het midden te vlechten en het vervolgens in een paardenstaart vast te binden. Het resultaat is volstrekt verrukkelijk.

13. Gevlochten mohawk

Kies voor een gevlochten mohawk als je iets expressiever wilt en perfect voor een feestje. Dit is een eenvoudige methode om jezelf er zowel sensueel als glamoureus uit te laten zien.

Hoe doe je gevlochten mohawk? Het is beter om te gaan met een Nederlandse vlecht, ook wel bekend als een 'omgekeerde Franse vlecht,' omdat het de strengen onder elkaar kruist in plaats van over de centrale streng. De vlecht zit boven op het hoofd, zodat hij afsteekt tegen de rest van het haar. Om een passend effect te verkrijgen, maakt u de draden los.

14. Cornrow in Afrika

In Afrikaanse landen is dit een zeer gebruikelijk kapsel. Het bestaat uit kleine vlechtjes die zich uitstrekken van de wenkbrauw tot aan de nek. Dit is een van de weinige gevlochten kapsels die met kort haar kunnen worden gedaan.

Cornrows komen in een verscheidenheid van stijlen, met inbegrip van side-swept en swirl cornrows. Ook al is het gebaseerd op slechts één soort vlecht, het is een kapsel dat je veel alternatieven biedt.

Voordat ze hun haar vlechten, oliën Afrikaanse vrouwen hun haar met een natuurlijke olie (meestal kokosnoot). Om een paar redenen is dit een uitstekend concept. Om te beginnen maakt het je haar glad, glanzend, en maakt het vlechten gemakkelijker. Ten tweede, het zal je haar temmen en de werking herstellen. Ten slotte beschermt olie je haar tegen de zon.

15. Andere vlechten

In feite kunnen vlechten worden gebruikt in een verscheidenheid van kapsels, hetzij als het hoofd- of secundaire kenmerk. Vlechten kunnen worden gebruikt om uitgebreide ontwerpen op het hoofd te maken, zelfs met los haar, zoals een visnet over het oppervlak. In dit scenario is uw verbeelding de enige beperking.

Voel je vrij om je mening over het artikel met ons te delen.


Opmerkingen: #0


Voeg je opmerking toe. Het zal worden gepubliceerd zodra de moderator het heeft goedgekeurd.
Privacybeleid

Onze website maakt gebruik van cookies, net als cookies van derden om externe tools te kunnen gebruiken. Als de gebruiker hier geen toestemming voor geeft, dan worden alleen de essentiële cookies gebruikt. U kunt de instellingen op elk gewenst moment wijzigen in de browser. Geeft u toestemming om alle cookies te gebruiken?

Privacybeleid