Wat is de beste crème voor onder de ogen? Kijk eens naar ingrediënten die wonderen verrichten

Wat is de beste crème voor onder de ogen? Kijk eens naar ingrediënten die wonderen verrichten

Wat moet ik gebruiken om de huid rond mijn ogen te behandelen? Welke stoffen zijn effectief en hebben het gewenste effect? U staat op het punt om te leren wat u moet zoeken in een oogcrème van hoge kwaliteit en waarom het aanbrengen van iets extra's vóór de crème of het serum een slim idee is. Neem voor eens en altijd afscheid van rimpels, donkere kringen en gezwollen ogen. Kies voor huidverzorging die volledige ondersteuning biedt; maak kennis met de stoffen die echte rimpelbestrijders zijn.

De huid rond de ogen is een van de meest kwetsbare delen van het lichaam. Extreem dun en arm aan talgklieren. Ze mist een beschermlaag tegen de schadelijke effecten van externe factoren omdat ze geen talg produceert. Daarom verwacht de huid rond de ogen van ons dat we ingrijpen en haar nooit alleen laten. Wat moet ik onder mijn ogen gebruiken om rimpels te voorkomen? Een hoogwaardig serum of crème kan lelijke rimpels en plooien in het gezicht gladstrijken. Wat moet het bevatten om effectief te zijn? Hoe ziet de perfecte verzorging voor de huid onder de ogen eruit? Vandaag kom je er eindelijk achter welke oogcrème de beste is.

Wat veroorzaakt rimpels onder de ogen?

 • verkeerde huidverzorging
 • vermoeidheid, stress, ziekten
 • gezichtsuitdrukking
 • leeftijd, huidveroudering
 • gebrek aan voldoende vocht
 • slechte invloed van elementen van buitenaf

Goede crème voor onder de ogen - wat betekent dat eigenlijk?

Een goede oogcrème heeft ingrediënten van hoge kwaliteit. Met andere woorden, een doeltreffende crème moet bestanddelen bevatten die efficiënt werken. Ook de plaats van een bepaald huidverbeterend bestanddeel op de INCI-lijst is belangrijk. Twee verschillende crèmes bevatten bijvoorbeeld hetzelfde bestanddeel (hyaluronzuur), maar alleen het product met de grootste hoeveelheid komt op de eerste plaats. Kortom, als u een oogcrème van hoge kwaliteit wilt, controleer dan altijd de inhoud en kies cosmetica met de maximale concentratie aan werkzame stoffen.

Hoe moet een goede oogcrème werken?

De beste crème moet een breed scala van problemen aanpakken, in plaats van zich te richten op slechts één probleem. De crème moet de huid hydrateren en tegelijkertijd beschermen, voeden, herstellen, de opperhuid strakker maken en rimpels gladstrijken, de huid helderder maken en wallen camoufleren. Uw huid moet er stralender, gladder, jonger en stralender uitzien na gebruik van een dergelijke lotion. Een uitstekende oogcrème:

1. Hydrateert

Onze huid, ook die onder de ogen, houdt van water. De sporen ervan in de huid zorgen ervoor dat ze haar elasticiteit verliest en dunner wordt. Vochtvoorziening is de belangrijkste fase van huidverzorging, dus oogcrèmes moeten meestal een sterk hydraterende werking hebben. Dankzij dit is de huid altijd in vorm.

2. Verstevigt, verstevigt, lift

Wanneer de huid haar stevigheid verliest en vermoeid is, verwacht je dat een crème haar wat energie geeft en dus zoek je naar stoffen die haar strakker maken en elasticiteit geven.

3. Voorkomt het ontstaan van rimpels

De waarheid is dat je bestaande rimpels nooit volledig kunt elimineren, maar een goede oogcrème kan ze ondieper maken en het verschijnen van nieuwe rimpels vertragen.

4. Revitaliseert en voedt

De tere huid rond de ogen heeft voeding nodig voor een snellere genezing en vernieuwing. Onder de huid begint een uitgebreid proces van aanmaak van collageen en elastine (de belangrijkste huidondersteunende vezels). Een crème voor onder de ogen moet alles bieden wat uw huid nodig heeft om gevoed, glad en jeugdig te zijn.

5. Vermindert donkere kringen en gezwollen ogen

Zelfs na een onrustige nacht, zal de beste oogcrème u helpen er op uw best uit te zien. Het helpt de tere huid glad en mooi te lijken ondanks uitputting dankzij actieve ingrediënten die donkere vlekken verhelderen en wallen wegnemen. De basisbestanddelen van een geslaagde oogcrème zijn stoffen die de huid verkwikken en de verschijning van vermoeidheid verminderen.

Crème voor de ogen. Wanneer moet u het gaan gebruiken?

Steeds meer mensen beseffen dat het gebruik van een oogcrème essentieel is voordat u verouderende huid en rimpels in uw gezicht ziet. Het was al veel eerder nodig. We moeten beginnen met het gebruik van een zachte vochtinbrengende crème na de leeftijd van 25 jaar om veroudering te voorkomen en de delicate oogzone gezond te houden. Een anti-rimpel routine kan het verschijnen van eerste gezichtsrimpels zeer waarschijnlijk uitstellen. De jonge huid heeft baat bij een lichte gel (zoals ogentroost of aloë) en een natuurlijke olie die het vocht vasthoudt en een occlusief effect heeft.

Een oogcrème die werkt. Bestaat die eigenlijk wel?

De samenstelling van een goede crème is het geheim ervan. Alleen stoffen van hoge kwaliteit kunnen het uiterlijk en de conditie van de huid rond uw ogen verbeteren. Zoek naar producten die gemaakt zijn met natuurlijke, veilige ingrediënten, want dit heeft een grote invloed op de kwaliteit. De huid rond de ogen heeft speciale aandacht nodig en producten die er speciaal voor zijn ontwikkeld.

De lijst van boosters voor de huid onder de ogen is lang en gevuld met "cosmetische elite" knallers. Actieve bestanddelen die vrije radicalen bestrijden, de celmembranen herstellen en versterken, het uiterlijk verbeteren en de opperhuid doen herleven en voeden.

Wat moet u gebruiken voordat u oogcrème aanbrengt? Natuurlijke oliën als alternatief voor de normale verzorging van de huid onder de ogen

Een oogcrème is bedoeld om de huid te beschermen en oppervlakkig in te werken op de opperhuid door deze glad te strijken, veroudering en beschadiging te voorkomen en te beschermen tegen de negatieve effecten van weersomstandigheden.

Maar als u zich zorgen maakt over uw ooghuid en het beste beschermende schild wilt bieden - denk dan aan extra verzorging, dat wil zeggen, trakteer uw huid op iets speciaals.

Wat ik bedoel met serum is een product dat vloeibaarder en lichter is en rijkere voedingsstoffen bevat die tot diep in de huidlagen doordringen om de huid te voeden en te versterken, zodat rimpels worden voorkomen en bestaande rimpels worden verminderd. Serum is ofwel een vloeibare oplossing of een dikkere substantie op oliebasis.

Bovendien worden natuurlijke schoonheidsoliën steeds populairder bij de verzorging van de huid onder de ogen. Sommige van deze oliën worden door liefhebbers van natuurlijke verzorging "jeugdelixers" genoemd, en dat is niet overdreven.

De oliën bevatten immers omega-3- en omega-6-vetzuren, die essentieel zijn voor de tere ooghuid, alsook fytosterolen en flavonoïden, die het uitzicht en de conditie van de huid aanzienlijk verbeteren, het oplossen van collageen en elastine voorkomen, de celactiviteit stimuleren en het ontstaan van rimpels vertragen door de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

Sommige oliën bevatten squaleen, dat voorkomt in talg, maar de huid rond de ogen ontbeert het. Het is een heldere, schoonheidsbevorderende chemische stof die hydrateert, de natuurlijke lipidenbarrière verbetert en als schild fungeert tegen externe agressoren.

De lijst van de voordelen van oliën lijkt eindeloos te zijn. Elke olie is rijk aan vitaminen en mineralen en dient als een uitstekend natuurlijk zonnefilter. Hun zonbeschermingsfactor is niet zo hoog als 30 of 50, maar zelfs een lager beschermingsniveau helpt de huid om te gaan met UV-straling. Bovendien zijn de UV-filters in oliën natuurlijk en veilig; ze hopen zich niet op in het lichaam en zijn dus onschadelijk.

Oliën zijn het beste alternatief om 's nachts de huid onder de ogen te herstellen. Uitstekende bestanddelen en een lichte, ietwat vette receptuur vormen samen een occlusie, die beschermt tegen het verlies van water en andere heilzame stoffen. Natuurlijke oliën voor onder de ogen zijn geschikt voor alle huidtypes.

Eén laagje 's avonds na het zorgvuldig verwijderen van de make-up is voldoende voor een jonge huid en nauwelijks zichtbare rimpels.

Daarentegen zou een huid die verstoord is door een gebrek aan vocht, zichtbare rimpels en een vermoeide uitstraling ongetwijfeld oliën in het ochtendritueel verwelkomen. Perfecte primer voor make-up onder de ogen voor de oudere huid.

Oliën zijn populair omdat het natuurlijke multifunctionele ingrediënten zijn; voel je vrij om ze te gebruiken voor andere huid dan de zone onder de ogen. Gebruik het op uw gezicht, haar, nagels en lichaam - nog een groot voordeel van oliën.

De beste huidverzorgingsoliën voor onder de ogen

 • Arganolie staat bekend als de krachtigste antioxidant onder de oliën. Het is uitstekend voor de regeneratie van de huid en het vasthouden van vocht, omdat het voorkomt dat water uit de epidermis vertrekt. De olie bevat meer dan 100 nuttige actieve bestanddelen die het uiterlijk van uw huid en haar verbeteren. Ze bevat een hoge concentratie vitamine E, carotenen, squalaan en butyrospermum, die allemaal als natuurlijke zonbescherming werken. Door regelmatig arganolie aan te brengen worden fijne rimpeltjes gladgestreken en blijft de huid in vorm.
 • Frambozenpitolie - natuurlijke bron van polyfenolen, sterke antioxidanten (flavonoïden, fytosterolen) en vitamine E. Deze olie is rijk aan EFA's, met name linolzuur en alfa-linoleenzuur. Verjongt en verstevigt de huid prachtig.
 • jojoba-olie - diversiteit aan voedingsstoffen: vitaminen, squalaan en essentiële vetzuren. Natuurlijk zonnefilter dat gemakkelijk door de huid wordt opgenomen en een structuur heeft die vergelijkbaar is met die van menselijke talg. Jojoba creëert een microscopisch beschermlaagje op de tere huid onder de ogen, die over het algemeen een tekort heeft door een tekort aan squalaan. Jojoba olie hydrateert en houdt vocht vast.
 • Zaadolie van de berbervijg - door haar sterke antioxidatieve werking staat zij bekend als natuurlijke botox. Deze olie bevordert de huidgenezing, voorkomt vroegtijdige veroudering en beschermt tegen letsel. Vitamine E, zink, magnesium, fosfor, kalium, calcium en ijzer zitten allemaal in Barbarijse vijgolie.
 • avocado-olie van zeven vitaminen (A-B-D-E-H-K-PP) - hydrateert intensief, voedt de epidermis, heeft een indrukwekkende compatibiliteit met de natuurlijke lipiden in de huid, vult lipiden aan, beschermt tegen TEWL en droge huid. Avocado-olie voedt diep, smeert mild en houdt de huid de hele dag glad en veerkrachtig. Rimpels worden minder zichtbaar naarmate de tijd verstrijkt, en de huid is soepel en jeugdig.
 • Sheaboter is rijk aan heilzame vetzuren en vitamines voor de jeugd - A & E. Het heeft een intens hydraterende en voedende werking en herstelt de gladheid en glans van de huid. Shea verbetert het herstel van de epidermis, versterkt haar en verhoogt haar weerstand tegen externe agressoren.
 • Amandelolie verhoogt het vochtgehalte, voedt diepgaand, verjongt en versnelt het herstelproces. Deze olie bevat een van de hoogste hoeveelheden vitamine E, die een krachtige anti-oxidatieve werking heeft. Amandelolie bevat ook vitamine A en D, mineralen (ijzer, magnesium, calcium, mangaan, fosfor, kalium, natrium, en zink), maar de belangrijkste bestanddelen zijn omega-9 vetzuren.

Hoe gebruik je oliën op de huid onder de ogen?

 1. Solo. Oliën bevatten de kracht van actieve stoffen en doen het vaak beter dan oogcrèmes wat betreft hoeveelheid en concentratie. Omdat oliën zowel binnen als buiten de huid werken, kunnen ze worden gebruikt als een stand-alone behandeling voor de huid onder de ogen.
 2. Voordat u oogcrème aanbrengt. Als uw huid onder de ogen niet ideaal is, probeer dan een multi-stage ooghuidverzorgingsroutine. Breng olie aan als een serum, gevolgd door een zware oogcrème. Dit verbetert de impact terwijl het ook de huid diep voedt.
 3. Na het oogserum (olie vormt occlusieve laag). Oliën beschermen tegen het verlies van water en andere actieve bestanddelen, daarom kunnen ze worden gebruikt in combinatie met een lichtgewicht hydraterend serum (hyaluronzuur past perfect bij oliën). Hierdoor kan het serum doeltreffender werken en wordt de tere huid rond de ogen gevoed en beschermd.

Voel je vrij om je mening over het artikel met ons te delen.


Opmerkingen: #0


Voeg je opmerking toe. Het zal worden gepubliceerd zodra de moderator het heeft goedgekeurd.
Privacybeleid

Onze website maakt gebruik van cookies, net als cookies van derden om externe tools te kunnen gebruiken. Als de gebruiker hier geen toestemming voor geeft, dan worden alleen de essentiële cookies gebruikt. U kunt de instellingen op elk gewenst moment wijzigen in de browser. Geeft u toestemming om alle cookies te gebruiken?

Privacybeleid