Hoofdhuidbehandelingen voor lang en gezond haar - de beste zelfgemaakte cosmetica

Hoofdhuidbehandelingen voor lang en gezond haar - de beste zelfgemaakte cosmetica

De juiste hoofdhuidverzorging is van vitaal belang voor een geslaagde haarverzorging. We worden ons ervan bewust dat een shampoo of conditioner niet alles is wat nodig is om een gezond kapsel te krijgen. We willen ook plantaardige en natuurlijke extracten gebruiken die het haar vanaf de wortels versterken. Ontdek de beste hoofdhuidbehandelingen, maak thuis een natuurlijk haarmiddel en geniet van benijdenswaardig, lang en stevig haar.

Een hoofdhuidbehandeling of conditioner is een vorm van product dat kan bogen op een lange geschiedenis. Onze grootmoeders gebruikten ze al en nu zijn ze weer helemaal terug. Wat zijn het eigenlijk, waar verlangen ze naar en hoe gebruik je ze goed?

Wat is een hoofdhuidbehandeling?

Simpel gezegd, een hoofdhuidbehandeling is een verbazingwekkende vloeibare conditioner die u waarnemen bovendien (of meestal) op de hoofdhuid.

hoofdhuidbehandelingen hebben een waterige consistentie, zodat het gebruik van verstuiver of druppelaar flessen is de eerste-rate vorm van toepassing. Afgezien van de consistentie, de methode veel onderwerpen - maximale hoofdhuid remedies zijn de mengsels van kruiden en plantenextracten, soms meer voordelig door middel van kruiden oliën.

Bij het gebruik ontvouwt u het over de poriën en huid op de top en wrijft u het voorzichtig in, waarbij u het licht masseert om de doorbloeding te bevorderen, te voeden, de werking van de talgklieren te wijzigen, de groei te stimuleren en haaruitval tegen te gaan. Elke vorm van kruid heeft een nauwelijks te onderscheiden haarvoordelen maar ze hebben allemaal één doel: versterking van de haarbollen en hoofdhuidverzorging.

Hoofdhuidbehandelingen zijn bedoeld om:

- de poriën en huid op het hoogtepunt te voeden: een gevoede hoofdhuid staat gelijk aan gezonder en krachtiger haar

- de productie van olie te stabiliseren - een overmatige hoeveelheid talg is een niet ongebruikelijke plaats haar probleem dat de droom van schattig gezond haar ongerealiseerd blijft en heeft de neiging om u te redden zijn boom

- versnellen haar boom en bespaart u het uitvallen - componenten in hoofdhuidbehandelingen stimuleren bollen en om die reden maken haar sneller ontwikkelen, zuurstof leveren aan haar matrix en hoofdhuid

- accentueren de impact van verschillende producten - een rubdown op hetzelfde moment als het maken van gebruik van een hoofdhuidbehandelingen zullen we de componenten van verschillende producten doordringen extra diep, die de effectiviteit van elk product dat u gebruikt verbetert

- hydrateren de hoofdhuid - manier om de behandeling, u elimineren droge, jeukende, schilferige hoofdhuid

- kalmeren kleine ontstekingen, bespaart u de komst van hoofdhuid acne

- verheffen haar wortels - hoofdhuidbehandelingen uploaden hoeveelheid en dichtheid aan haar en houd je kapsel fris-zoekt uit een langdurige tijd

Waarom moet u hoofdhuidbehandelingen gebruiken?

De oplossing is heel eenvoudig: dit is een van de weinige producten die u op de hoofdhuid kunt gebruiken, en niet alleen op het haar. Op die manier bereikt het product de bollen die absoluut de bestaansbron van uw haar zijn. De bollen zijn het meest cruciale deel van het haar - de basis die het haar gezond houdt.

infografika 1

Hoe kies je hoofdhuidbehandelingen?

Het is jammer dat sommige in de handel verkrijgbare hoofdhuidmiddelen niet geschikt zijn voor gebruik. Een hoofdhuidbehandeling mag geen siliconen of zware alcoholen bevatten. De kant-en-klare hebben vaak discutabele bestanddelen, dus test meestal de INCI vóór de aankoop.

Hoofdhuidolie is het beste om te gebruiken als conditioner vóór het wassen of wanneer uw hoofdhuid erg droog is. Vergeet niet dat een paar schoonheidsalcoholen niet zo verschrikkelijk zijn en dat ze absoluut de overgang van vitamines naar bollen verkopen en bovendien de poriën en huid verwarmen en de doorbloeding stimuleren - de behandeling zal veel waarschijnlijker extra snel en effectief werken.

hoofdhuidbehandelingen- hoe en wanneer toepassen?

Er zijn drie manieren om een hoofdhuidbehandeling toe te passen. De keuze hangt af van uw mogelijkheden of de vorm van het product en de aanwijzingen in de bijsluiter.

1. Voorwassen - breng de behandeling aan op ongewassen haar en hoofdhuid, laat het ongeveer 2 uur intrekken en was het met shampoo. Deze techniek wordt gelijktijdig aanbevolen met het gebruik van hoofdhuidbehandelingen die plantaardige oliën bevatten. Als u het na het wassen op droog haar aanbrengt, is de kans groot dat uw haar verzwaard en vettig wordt.

2. Na een wasbeurt op vochtig haar - gebruik een hoofdhuidconditioner op nauwelijks vochtig, handdoekdroog haar. Leave-in hoofdhuidconditioners zijn milder en hebben een licht vloeibare consistentie. Je hoeft het niet uit te spoelen.

3. Na een wasbeurt op droog haar - op deze manier wordt het haar beschermd tegen beschadiging en wordt de hoofdhuid gevoed. Het pompt ook de hoeveelheid op en zal de wortels doen groeien, dus gebruik het elke dag op droge poriën en huid op de top. Het werkt als een eerste klas styler die het uiterlijk van uw haar versterkt.


Infografika 2

Hoe worden hoofdhuidbehandelingen toegepast?

Het direct aanbrengen op de hoofdhuid met behulp van een takje of pompflacon is vaak een aanbevolen methode. Tegelijkertijd is het verreweg de meest comfortabele manier. Als uw hoofdhuidbehandeling geen verstuiver of andere unieke doseerder bevat, gebruik dan een antieke, gewassen en gebroeide verpakking van een schoonheid die u al hebt opgebruikt. 

Breng de remedie eerst aan op de scheiding. Wrijf het samen met je vingertoppen zachtjes in de poriën en huid. Onthoud dat het buitengewoon belangrijk is om de hoofdhuid in te wrijven - zo kunnen de substanties doordringen tot in de diepere haarlagen (bollen) en de hoofdhuid. Het wrijven hoeft niet lang te duren - een paar minuten is voldoende om de doorbloeding te stimuleren.

Hoofdhuidbehandelingen - hoe lang moet u ze toepassen & wanneer kunt u resultaat verwachten?

Hoe lang u uw hoofdhuidbehandeling moet gebruiken hangt af van uw wensen en de conditie van uw haar. Beschadigd haar wenst een langere behandeling.

Houd er echter rekening mee dat u een hoofdhuidbehandelinge drie tot vier weken moet gebruiken. Laten we onszelf nu niet langer verkeerd voorlichten - een hoofdhuidmiddel dat na het eerste gebruik resultaat geeft, bestaat niet omdat het product en zijn stoffen tijd nodig hebben om te beginnen werken.

Uiteraard is een paar resultaten waarschijnlijk eerder te zien. Als uw haar niet sterk gebroken is, is de kans groot dat u na 2 à 3 weken systematisch gebruik hinderlijke haaruitval ziet. Het eerste babyhaar kan na ongeveer vier weken worden gezien.

Wanneer u een voorzet geeft voor een middel tegen de hoofdhuid, zorg er dan voor dat u de gebruiksaanwijzing van de fabrikant in acht neemt. Als in de bijsluiter staat dat het middel maximaal drie weken moet intrekken, neem dan een pauze. Het middel kan regelmatig na ongeveer 7 dagen worden vernieuwd.

De aangename hoofdhuidbehandeling voor haargroei & voeding

Er bestaat geen beschreven beleid dat het mogelijk maakt om een krachtige one-fits-all hoofdhuidbehandeling te maken. Het is ook een karakterkeuze. Er zijn verschillende factoren die ervoor zorgen dat een bepaald element wel of niet goed is voor uw haar.

Je moet ook in gedachten houden dat natuurlijke haarverzorging niet voor iedereen geschikt is. Kruiden kunnen ook een te hard reinigend effect hebben op fijn, breekbaar of gekleurd haar. Als gevolg daarvan verliest het haar glans in plaats van het te hebben. Strengen zijn stom en de haarkleur vervaagt sneller. In dit geval, moet u bereiken voor een alternatief, dat is haar olie behandeling. Aangepaste mengsels van plantaardige oliën, sterker door middel van unieke stoffen, maken sterkere bollen en stimuleren methoden withinside de haarmatrix naast verzekeren verbazingwekkend haar en hoofdhuid zorg: voeden, versieren en produceren weer glans en vitaliteit. Als u op zoek bent naar krachtig herstel, probeer dan een van Nanoil haar oliën. U neemt ze in acht op de haarlengten en voornamelijk op de hoofdhuid om het haar van binnenuit te verbeteren en het te beschermen tegen beschadiging.

DIY - de manier om huisgemaakte hoofdhuidbehandelingen voor verhoging & haarversteviging te maken?

Zelfgemaakte hoofdhuidbehandelingen zijn geweldig voor degenen onder u die touchy hoofdhuid die niet verdraagt zware alcoholen of synthetische in kant-en-klare producten. Als u voor een DIY hoofdhuid remedie, houd het withinside de koelkast en verspreid binnen drie-vier dagen.

Fenegriekzaad hoofdhuidbehandeling vermindert haaruitval en biedt een mooie overmatige glans. Het is ook een krachtige behandeling voor glanzende hoofdhuid of voortdurende roos.

Giet een kop kokend water over een theelepel fenegriekzaad. Laat de zaden afkoelen, laat ze uitlekken en giet de vloeistof in een unieke pomp- of verstuiverfles. Het is prettig om het 's nachts aan te brengen en 's ochtends het haar te wassen - op deze manier beschik je over een karakteristieke, overdadige geur van fenegriek.

Brandnetel en heermoes voor de hoofdhuid - een succes onder haarverzorgingsmaniakken. Het is rijk aan koper dat belangrijk is voor het juiste uiterlijk van de poriën en huid en de toename van robuust haar. Heermoes en brandnetel hoofdhuidbehandeling maakt het haar dikker, krachtiger en verbetert de kleur, maar het kalmeert vooral boze jeukende hoofdhuid en vermindert de olie afscheiding voor langduriger frisheid en volume.

De remedie is eenvoudig te maken: infuseer een lepel elk van brandnetel en heermoes in een kopje kokend water. De bedwelmende geur van deze kruiden blijft niet op het haar hangen, dus wees zo verstandig om het een paar keer per middag op gebroken haar aan te brengen.

Berken hoofdhuidbehandeling - een van de meest bekende hoofdhuid remedies. U hoeft niets te regelen, want u kunt een kant-en-klaar berkenwater kopen. Kies een natuurlijk product zonder synthetische stoffen.

Na het gebruik van berkenwater is het haar zacht en stralend. Berkenwater is geschikt voor zowel glanzend als buitengewoon droog, overbewerkt, overgevoelig en gebroken haar.

Burdock en sweet flag hoofdhuidbehandeling . U kunt ze één voor één gebruiken, maar ze vullen elkaar goed aan. Gebruik het mengsel om de olieafscheiding te verminderen en vroeg of laat de lang gewenste snellere haargroei te krijgen. Beide planten worden al eeuwenlang erkend om hun voedende en anti-bacteriële werking. Ze blokkeren haaruitval en verminderen de talgproductie, waardoor ze tegelijkertijd de vetheid tegengaan.

Giet water over een theelepel kliswortel en een theelepel bloem, bereid het eten gedurende drie tot vijf minuten, giet af, koel af en wrijf elke dag in hoofdhuid en haar.

Lemon juice scalp remedie - een andere gemakkelijk te maken en buitengewoon krachtige hoofdhuid conditioner die super reputatie geniet onder langharige meisjes. Het verfrist uitstekend en blokkeert de vettigheid van de hoofdhuid.

Voeg een 1/2 kopje water toe aan vers geperst, schoon citroensap gewonnen uit een 1/2 citroen. Gebruik na een wasbeurt, ga naar binnen.

Koffie hoofdhuidbehandeling - uitstekende, intensief werkende haar verhoging masker. Cafeïne zal verhogen bloed gaan met de drift naar de hoofdhuid en bijgevolg versterkt bollen, voedt de hoofdhuid en bevordert haar toename.

Maak een stevige espresso, scheid de espresso van de gemalen koffie. Wrijf de espresso elke 2 tot 3 dagen in de hoofdhuid. Gooi het koffiedik niet weg - meng het met een plantaardige, ongeraffineerde olie en wrijf het zo snel mogelijk per week in de hoofdhuid.

Amber hoofdhuidbehandeling heeft een versterkende en gladstrijkende werking, houdt vettigheid tegen en het is een plantaardige zonnefilter beschermend tegen de zon schade. Amber stimuleert haargroei, verbetert de stofwisseling, biedt zuurstof aan de bollen en verzacht hoofdhuidirritatie. Het voorkomt dat haarpunten splijten en beschermt tegen de gevaarlijke elementen van buitenaf.

U wilt harde barnsteen en zorg ervoor dat het plantaardig is: echte barnsteen zinkt in schoon water en drijft in zout water.

Neem 50 g amberpoeder en giet het in een tuimelfles of een pot. Voeg vervolgens 1/2 liter spiritus (95%) toe. Zet het minimaal 10 dagen apart in een warmte omgeving, schud de fles af en toe. Daarna krijgt uw hoofdhuidmiddel een aangename gouden kleur. Breng het elke dag aan, liefst voor het slapen gaan, eerst verdunnen met water.

Aloë vera hoofdhuidbehandeling. Aloë is een feilloze conditioner voor dunner wordend haar, het verzacht irritaties en verlicht de poriën en huid. Maar bovenal hydrateert het haar en de poriën en huid op het hoofd.

Het verbetert op opvallende wijze de omstandigheden van droog haar.

Meng fijn (bij voorkeur biologisch) aloë vera sap met water en wrijf het dagelijks in hoofdhuid en haar.

Zwarte radijs hoofdhuidbehandeling - een echt perfecte multi-tasking conditioner voor dof, volume-minder haar. De groente is bekend om zijn herstellende, versterkende en voedende werking. Het blokkeert overmatige talgafscheiding, verfrist en houdt haaruitval tegen.

Meng ca. 1/2 van de zwarte radijs in een sapcentrifuge. Giet het sap in een verstuiverfles. Spray op haar en hoofdhuid een half uur voor een haarwasbeurt. Het is niet aan te raden om het in te laten trekken, omdat radijs een extreem sterke geur heeft die niet altijd even lekker is. Als je het toch langer wilt laten zitten, doe het dan voordat je gaat slapen en was je haar 's ochtends.

infografika drie

hoofdhuidbehandeling - must-know!

Als u het maximale uit hoofdhuidbehandeling wilt halen en de bevredigende effecten op uw haar en hoofdhuid wilt ervaren, gebruik het dan dagelijks, op religieuze wijze. Dezelfde regel geldt voor haarolie remedie - de tijd is belangrijk voor de goederen om te werken. Hoe vaker u de hoofdhuid remedie volgt, hoe eerder u de effecten zult zien. Dagelijks gebruik is een goed idee, dus ook op de tijden dat u uw haar niet wast.

 

Voel je vrij om je mening over het artikel met ons te delen.


Opmerkingen: #0


Voeg je opmerking toe. Het zal worden gepubliceerd zodra de moderator het heeft goedgekeurd.
Privacybeleid

Onze website maakt gebruik van cookies, net als cookies van derden om externe tools te kunnen gebruiken. Als de gebruiker hier geen toestemming voor geeft, dan worden alleen de essentiële cookies gebruikt. U kunt de instellingen op elk gewenst moment wijzigen in de browser. Geeft u toestemming om alle cookies te gebruiken?

Privacybeleid